Nou mòdul Agrònoms

Direcció d’Execució d’Obra

El solar on s’emplaça l’edificació es troba dins el Campus de l’ETSEA de la Universitat de Lleida, proper a la carretera d’Osca.

L’ocupació total permesa en planta baixa és de 850 m2.

La zona on està situada és pràcticament pla a nivell de topografia, per la qual cosa no condiciona el projecte i els seus accessos.

L’edificació es desenvolupa en la cota nivell del terreny.

En la cota d’accés, orientada a sud-oest (sota porxo), se situa l’espai de recepció i control d’accés, una petita zona Administrativa i de Direcció, així com el nucli principal que distribueix a les plantes superiors (primera i segona). D’aquí, trobem el passadís central que distribuirà: a l’esquerra els magatzems i tallers, i a la dreta, els despatxos. A la part de l’extrem, orientat a nord-est se situa l’altre nucli d’emergència i en espai per instal·lacions i serveis de planta.

A les plantes primera i segons es distribueixen els laboratoris i els despatxos individuals i col·lectius, així com una zona destinada a instal·lacions i serveis de planta.

L’edificació adopta la típica tipologia de la zona del Campus de l’ETSEA, pel que fa als materials, les façanes són de tonalitat vermella, en funció del material escollit. Les distribucions d’obertures en la façana són segons l’ús, tenint en compte la seva orientació.